U vindt, dat er meer hulp moet komen om uw cliënten te ondersteunen in hun dagelijkse verzorging.

Ondersteuning in de administratie van uw zelfstandig wonende cliënt kan vergezeld gaan van een aanvraag Persoonsgebonden Budget (PGB). Bijbehorende administratieve rompslomp kan uw cliënten afschrikken. Wij ondersteunen uw cliënten onder andere bij het aanvragen van dit budget. Zij kan de verantwoording van uw cliënt overnemen en de taken als nieuwe werkgever verlichten. Het Zorgkantoor en de Sociale Verzekeringsbank nemen rechtstreeks contact op met Bureau Colpa en vallen uw cliënt in deze niet lastig. Wij kunnen ook op zoek gaan naar de juiste hulpverlener, passend bij de zorgbehoefte van uw cliënt. Met andere woorden: het managen tussen vraag en aanbod en kwaliteit van hulpverleners, waarbij de cliënt centraal staat.

 

Wij kunnen bemiddelen en een beroep doen op de gekwalificeerde krachten van de diverse professionele thuiszorgorganisaties. Per zorgbehoefte wordt gekeken welke hulpverlener aan het gevraagde profiel voldoet.

 

Heer Janssen: Toen de vaste hulpverlener van meneer Janssen onverwacht uitviel, kwam hij bij Bureau Colpa terecht. Dankzij deze kon er snel vervangende zorg geboden worden. Het inkopen van zorg via het PGB vraagt om prijsafspraken en het vastleggen van contracten. Het aanbod van de vele formulieren vraagt om ervaring, die bij ons ruimschoots aanwezig is.

 

De heer Janssen: “Het is een geruststellend idee om te weten dat het Persoonsgeboden Budget door Bureau Colpa wordt geregeld. Ik heb een aparte rekening geopend voor het PGB. Zo kan ik het budget en mijn overige inkomen niet met elkaar vermengen en kan er geen onduidelijkheid ontstaan. Mijn PGB is dus netjes en overzichtelijk voor elkaar, ook vertegenwoordigt Colpa mij in al mijn administratieve taken”.

 

Bent u hulpverlener en tevens geïnteresseerd in de dienstverlening van Bureau Colpa? Meld u zich dan hier aan.

 

VRAGEN? WIJ HELPEN
Stel hier uw vraag
Naam
Telefoon
E-mail