Over ons

Wij zijn er voor u.

Colpa geeft financiële ondersteuning en begeleidt mensen op het gebied van zorg. Bij Colpa staat de cliënt altijd centraal en dat ziet u ook terug in de werkwijze. We zijn vooral een sociale organisatie en helpen mensen omdat het nodig is. Wij wachten niet totdat er toestemming is verleend, terwijl de cliënt al dringend hulp nodig heeft. Naast sociaal zijn we ook transparant. Wij laten onze cliënten zien wat we doen en houden de cliënten goed op de hoogte. Wij denken niet in taken, we denken in mensen. Spreekt dit u aan en kunt u, een vriend, familielid of cliënt onze ondersteuning gebruiken, belt u ons dan gerust.

In maart 2012 hebben Gonda Klomp en Ingrid Augustinus Colpa overgenomen. Beiden waren al enige jaren werkzaam bij Colpa. Vanuit met name administratieve taken, ontwikkelden zij zich al snel tot allround medewerkers.

Per 1 januari 2017 is Colpa verder gegaan als eenmanszaak onder leiding van Ingrid Augustinus.

Ingrid en één van de medewerkers verzorgen samen het intakegesprek bij u thuis. Zij zorgen voor een ontspannen sfeer en stemmen samen met u af wat uw wensen en behoeften zijn. Colpa staat voor een sociale en transparante dienstverlening.

Heeft u een zorgvraag voor uzelf, familielid, bekende of cliënt, neemt u dan eens contact met ons op voor verdere informatie. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u op bezoek om te horen wat uw wensen zijn en hoe wij u daarin kunnen helpen.

Ingrid Augustinus en de medewerkers staan u graag persoonlijk te woord.

AVG

Om ons werk op een goede manier te kunnen doen verwerken wij persoonsgegevens. Welke gegevens wij gebruiken en hoe wij met deze gegevens omgaan staat omschreven in het privacyreglement. Deze kunt u middels het contactformulier opvragen.