Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen.

Colpa geeft financiële ondersteuning en begeleidt mensen op het gebied van zorg. Bij Colpa staat de cliënt altijd centraal en dat ziet u ook terug in de werkwijze. We zijn vooral een sociale organisatie en helpen mensen omdat het nodig is. Wij wachten niet totdat er toestemming is verleend, terwijl de cliënt al dringend hulp nodig heeft. Naast sociaal zijn we ook transparant. Wij laten onze cliënten zien wat we doen en houden onze cliënten goed op de hoogte. Wij denken niet in taken, wij denken in mensen. Spreekt dit u aan en kunt u, een vriend, familielid of cliënt onze ondersteuning gebruiken, belt u ons dan gerust.

Colpa is in 2012 overgenomen door Ingrid Augustinus. Ingrid was al enige jaren werkzaam binnen Colpa en heeft hierdoor de nodige ervaring en kennis opgebouwd. Sinds 1 januari 2021 is Ramon Schim mede-eigenaar geworden. Ramon is in 2018 binnen Colpa gaan werken en heeft de opleiding Social Work succesvol afgerond. De afgelopen jaren heeft hij alle kennis en ervaring binnen Colpa tot zich genomen. Samen met de andere medewerkers wordt getracht de beste dienstverlening te creëren en te behouden met daarbij de vereiste dat deze transparant is.

Ingrid of Ramon en één van de medewerkers verzorgen samen het intakegesprek bij u thuis. Zij zorgen voor een ontspannen sfeer en stemmen samen met u af wat uw wensen en behoeften zijn. Mocht het blijken dat u onze hulp goed kan gebruiken, dan ondersteunen wij u per direct in uw aanvraag en het hele proces daaromheen.

Heeft u een zorgvraag voor uzelf, familielid, bekende of cliënt, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u op bezoek om te horen wat uw wensen zijn en hoe wij u daarin kunnen helpen.

Ingrid Augustinus, Ramon Schim en de medewerkers staan u graag persoonlijk te woord.

AVG

Om ons werk op een goede manier te kunnen doen verwerken wij persoonsgegevens. Welke gegevens wij gebruiken en hoe wij met deze gegevens omgaan staat omschreven in het privacyreglement. Deze kunt u middels het contactformulier opvragen.